1. Business
  2. Toyota Business Plus
  3. Flexible finance
Actiuni rapide
Actiuni rapide

Solutii De Finantare Personalizate

Pentru ca fiecare client de flota este unic, Toyota BusinessPlus ofera o gama larga de solutii de finantare, adaptate nevoilor individuale ale fiecarui client. Consultantii nostri specializati pot oferi sfaturi in legatura cu cea mai eficienta solutie de finantare a unei masini sau a unei flote de masini Toyota.

Leasing Financiar

Leasingul financiar este o forma de finantare ce va ofera dreptul de utilizare asupra autovehiculului contra unei rate lunare, iar la finalul perioadei contractuale va poate reveni dreptul de proprietate. Din dorinta de a adapta oferta de leasing la nevoile diverselor categorii de clienti, Toyota are in oferta si produse dedicate unor categorii de modele, cum ar fi gama Toyota Hybrid, sau unor categorii de clienti

 

Administreaza-ti flota in conditii de completa transparenta a Costului Total de Exploatare

Cu costuri de rulare competitive, un nivel ridicat al dotarilor, costuri de intretinere avantajoase si valoare reziduala ridicata - transparenta costurilor este o caracteristica standard pentru intreg ciclul de viata al unei masini Toyota.

Toyota All Inclusive

Pentru companiile mici si mijlocii oferim un produs de leasing operational dedicat lor, Toyota All Inclusive. Astfel, poti beneficia de avans incepand de la 0% si fara sa iti incarci activele. Asadar, prin acest program Toyota All Inclusive, compania isi poate directiona toate resursele catre obiectul principal de activitate.

Rata lunara fixa include inmatricularea, gestionarea documentelor, contractelor si facturilor si plata taxelor, precum si alte servicii ca cele de asigurare, gestionarea anvelopelor si a combustibilului, asistenta rutiera si altele. Costurile devin previzibile si usor de integrat in cash-flow-ul companiei.