Care este autonomia unei masini hibrid?

Intreaba un hibrid
Libertatea unui hibrid care se incarca singur

Spre deosebire de un vehicul electric pur, nu este nevoie sa iti faci griji cand vine vorba de autonomia unei masini Toyota Hybrid. Datorita eficientei lor in ceea ce priveste consumul de prima clasa, acestea au o autonomie similara cu cea a masinilor pe benzina/motorina. La fel cum ai face si intr-o masina conventionala, atunci cand ramai fara combusibil, reincarci si iti continui drumul. 

Datorita faptului ca toate masinile Toyota Hybrid se incarca singure, nu este nevoie sa le conectezi pentru a-si reincarca bateriile. Acest lucru se datoreaza faptului ca atunci cand bateria este descarcata, excesul de putere din motor o ajuta sa se incarce. Asta nu e tot. Masinile nostre hibrid dispun de franare regenerativa, astfel incat atunci cand cand franezi sau urci pe un drum, un generator produce energie electrica, aceasta fiind depozitata in baterie pana mai tarziu.

Vizualizeaza intreaga gama hibrid

In gama noastra Toyota Hybrid exista o masina hibrid pentru toata lumea. Alege-o pe cea potrivita pentru tine.


Vizualizeaza intreaga gama hybrid

man observing a Hybrid

Descopera mai multe despre Toyota Hybrid

The new Toyota PROACE CITY and PROACE CITY VERSO The new Toyota PROACE CITY and PROACE CITY VERSO Ready for business when you are Toyota prezinta: Driven - Povestea unui fotograf Toyota prezinta: Driven - Povestea unui fotograf Ca fotograf de calatorie, Johan Lolos, aka @lebackpacker, calatoreste in lume pentru a descoperi si a capta frumusetea naturala, precum si pentru a documenta diferitele culturi pe care le intalneste. Toyota prezinta: Driven - Povestea Energy Observer Toyota prezinta: Driven - Povestea Energy Observer Urmarim echipa Energy Observer care face urmatorul popas in Venetia, un oras care a devenit un simbol in lupta impotriva schimbarilor climatice. Toyota sustine Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020 Toyota sustine Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020 Misiunea Toyota: ne dorim ca oamenii să își împlinească visele, susținându-i pe cei care vor sa participe la Jocurile Olimpice și Paralimpice