Masinile hibrid functioneaza cu ajutorul electricitatii?

Intreaba un hibrid
Motor electric fara sa-l incarci

Masinile Toyota Hybrid pot sa foloseasca puterea electrica pana la o viteza de 50 km/h. Sunt cunoscute sub denumirea de "hibrid-electrice" doarece au incluse doua surse de energie: un motor pe benzina si un motor electric. Si pentru ca toate masinile Toyota Hybrid se incarca singure, nu trebuie sa le conectezi la priza pentru a-si reincarca bateriile. Acest lucru este posibil datorita faptului ca atunci cand bateria este descarcata, excesul de putere din motor o incarca din nou. 

Mai mult, masinile Toyota hibrid dispun de franare regenerativa, astfel incat atunci cand franezi sau urci pe un drum, un generator produce energie electrica, fiind stocata mai tarziu in baterie. Rezultatul? 0 consum de combustibil, 0 emisii de evacuare si o deplasare aproape silentioasa pentru 50% dintre calatoriile urbane.

Vizualizeaza intreaga gama hibrid

In gama noastra Toyota Hybrid exista o masina hibrid pentru toata lumea. Alege-o pe cea potrivita pentru tine.


Vizualizeaza intreaga gama hybrid

man observing a Hybrid

Descopera mai multe despre Toyota Hybrid

The new Toyota PROACE CITY and PROACE CITY VERSO The new Toyota PROACE CITY and PROACE CITY VERSO Ready for business when you are Toyota prezinta: Driven - Povestea unui fotograf Toyota prezinta: Driven - Povestea unui fotograf Ca fotograf de calatorie, Johan Lolos, aka @lebackpacker, calatoreste in lume pentru a descoperi si a capta frumusetea naturala, precum si pentru a documenta diferitele culturi pe care le intalneste. Toyota prezinta: Driven - Povestea Energy Observer Toyota prezinta: Driven - Povestea Energy Observer Urmarim echipa Energy Observer care face urmatorul popas in Venetia, un oras care a devenit un simbol in lupta impotriva schimbarilor climatice. Toyota sustine Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020 Toyota sustine Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020 Misiunea Toyota: ne dorim ca oamenii să își împlinească visele, susținându-i pe cei care vor sa participe la Jocurile Olimpice și Paralimpice