Sunt masinile hibrid eficiente din punct de vedere consum?

Intreaba un hibrid
Eficienta care se afla in topul clasei

Masinile hibrid Toyota sunt unele dintre cele mai eficiente masini din punct de vedere consum din clasa lor. Pentru distante scurte cu viteza mica sau in trafic, acestea nu consuma deloc combustibil. Acest lucru se datoreaza faptului ca, atunci cand este posibil, functioneaza doar cu ajutorul motorului electric. De exemplu, o masina Toyota Hybrid din segmentul B, cum ar fi Corolla Hybrid Dynamic, are o economie de combustibil de pana la 3,4l/100km.

Si pentru ca toate masinile hibrid Toyota se incarca singure, ele ofera o tehnologie de franare regenerativa, ceea ce inseamna ca energia electrica produsa atunci cand franezi sau urci pe un drum, este stocata in baterie. Asta ajuta sa te deplasezi si mai departe doar cu ajutorul motorului electric, facand din calatoria ta una si mai eficienta din punctul de vedere al combustibilului. Rezultatul? 0 consum de combustibil, 0 emisii de evacuare si o deplasare aproape silentioasa pentru 50% dintre calatoriile urbane.

Vizualizeaza intreaga gama hibrid

In gama noastra Toyota Hybrid exista o masina hibrid pentru toata lumea. Alege-o pe cea potrivita pentru tine.


Vizualizeaza intreaga gama hybrid

man observing a Hybrid

Descopera mai multe despre Toyota Hybrid

The new Toyota PROACE CITY and PROACE CITY VERSO The new Toyota PROACE CITY and PROACE CITY VERSO Ready for business when you are Toyota prezinta: Driven - Povestea unui fotograf Toyota prezinta: Driven - Povestea unui fotograf Ca fotograf de calatorie, Johan Lolos, aka @lebackpacker, calatoreste in lume pentru a descoperi si a capta frumusetea naturala, precum si pentru a documenta diferitele culturi pe care le intalneste. Toyota prezinta: Driven - Povestea Energy Observer Toyota prezinta: Driven - Povestea Energy Observer Urmarim echipa Energy Observer care face urmatorul popas in Venetia, un oras care a devenit un simbol in lupta impotriva schimbarilor climatice. Toyota sustine Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020 Toyota sustine Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020 Misiunea Toyota: ne dorim ca oamenii să își împlinească visele, susținându-i pe cei care vor sa participe la Jocurile Olimpice și Paralimpice