Sunt masinile hibrid puternice?

Intreaba un hibrid
Raspuns puternic cand ai nevoie

Masinile hibrid Toyota comuta perfect intre 2 surse de alimentare, un motor pe benzina si unul electric, pentru a fi mereu pregatite cand aveti nevoie. Motorul electric al unei masini hibrid ofera o putere de tractiune instanta cand accelerezi, iar cand conduci cu o viteza mai mare sau esti pe autostrada, acesta functioneaza simultan cu motorul pe benzina pentru un boost de putere.

Odata cu introducerea unui motor hibrid de 2,0 l in noua Corolla si a unui motor hibrid de 2,5 l in noul RAV4, masinile hibrid Toyota functioneaza acum cu mai putin efort. Pentru a-ti face o idee, noul RAV4 accelereaza din repaus la 100 km/h in 8.1 s, iar sistemul sau hibrid are o capacitate de remorcare care atinge 1.650.

Vizualizeaza intreaga gama hibrid

In gama noastra Toyota Hybrid exista o masina hibrid pentru toata lumea. Alege-o pe cea potrivita pentru tine.


Vizualizeaza intreaga gama hybrid

man observing a Hybrid

Descopera mai multe despre Toyota Hybrid

The new Toyota PROACE CITY and PROACE CITY VERSO The new Toyota PROACE CITY and PROACE CITY VERSO Ready for business when you are Toyota prezinta: Driven - Povestea unui fotograf Toyota prezinta: Driven - Povestea unui fotograf Ca fotograf de calatorie, Johan Lolos, aka @lebackpacker, calatoreste in lume pentru a descoperi si a capta frumusetea naturala, precum si pentru a documenta diferitele culturi pe care le intalneste. Toyota prezinta: Driven - Povestea Energy Observer Toyota prezinta: Driven - Povestea Energy Observer Urmarim echipa Energy Observer care face urmatorul popas in Venetia, un oras care a devenit un simbol in lupta impotriva schimbarilor climatice. Toyota sustine Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020 Toyota sustine Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020 Misiunea Toyota: ne dorim ca oamenii să își împlinească visele, susținându-i pe cei care vor sa participe la Jocurile Olimpice și Paralimpice